Join us on

Upcomming

Events

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3

Djembé workshops

djembé-workshop_klein

a few times a month, course of Alchemistic drumming and African percussion.

More info

Clipboard01

Icaro workshop

Twice a month,  the ancient way of shamanic Amazon singing in the style of Mestizo shamanism from Peru More info

de stemgenzer

Voice-Healer

Every month Finding your inner voice, during this deep singing workshop

More info

Opening of the Heart

Every month Ceremonie with the Amazon plant energies.  

More info.

TAKI

Every month soundhealing concerts in the spirit of the amazon Maestros

Subscribe to our newsletter cacao_klein taki klein seasons shift_klein

Cacao ceremonies

Every month there are more than 4 Cacao ceremonies.  Check out our new website

Season's Shift

Our year training  in personal development, to become a life-wizzard.

150485982716773

To see all our events,

click

icaro zeer klein en smal sensitve horses_small

Horse circles

Every month a few horse circles.  There are mixed circles and circles only for women

The White Arrow is het platform van waaruit wij (Juanita & Marijn) jullie heel wat moois zullen aanbieden (concerten, workshops, trainingen, teambuildings, dansavonden, zweethutten, behandelingen, individuele herbronningen, weekendworkshops,...)

 

Doorheen ons leven  hebben we tal van vormingen genoten en meegewerkt aan vele  projecten die ons dusdanig hebben gevormd en waardoor ons belangrijkste doel is geworden om de mensen geen zand in de ogen te strooien en samen als een witte pijl recht op doel af te gaan.  Geen eindeloze therapieën en spiritueel commercieel cirkeldraaien maar daadwerkelijke stappen ondernemen in je leven, uit je comfortzone komen en er helemaal voor gaan.  Bewegen en transformeren.  

Wij zetten ons met heel ons hart in om jouw geluk naar voor te schuiven.  Spritiualiteit is jouw geest verankeren in de tijd, jouw dromen uitkristaliseren en ze niet tussen de wolken laten verdrogen.  

concert2

The White Arrow , recht op je doel af zoals een pijl op zijn doel afvliegt...een witte pijl, zacht en met respect voor jouw omgeving maar krachtig en gericht.

 

Om tot eenheid en liefde te komen dien je geen stappen over te slaan.  Wij doen beroep op al onze opgedane ervaring om jou te ondersteunen.  Beiden hebben we een jarenlange opleiding genoten en zijn we gediplomeerd in het Sjamanisme uit Peru (plantmedicijnen uit de Amazone) en de Andes (het werk van de Inca's).  Daarbuiten genoten we tal van andere opleidingen met specialisaties in Tachyon-therapeut, massage, dans, rebrthing, voedinsleer en vele anderen.  Als laatste behaalden we beiden ons diploma na de jaaropleiding met Dr Eduard Van den Bogaert, om zo het werk van de biologie totale van Sabah en Dr Hamer mee te nemen in ons persoonlijk werk.  Ons werk doorheen de verschillende projecten en persoonlijke begeleiding is gefundeerd op drie 'pijlers'.  

thewhitearrowlogoklein

Het Zwarte werk, het Witte werk en het Rode werk.  Met het zwarte werk gaan we al wat nog niet gekend is uit het verleden en uit jouw binnenste uitdiepen en blootleggen, jouw perinataliteit bekijken, jouw familieverhaal en stamboom, de geheimen in jouw leven, de verborgen emoties die nog steeds bewust en vooral onbewust jouw leven bepalen. Alle wegen leiden eerst door het zwarte werk, je kan dit niet ontlopen, want het leven werpt je er altijd terug naartoe. Vele mensen zetten zich enkel vast in het 'witte werk', waardoor ze letterlijk gevangenen worden van hun eigen 'peace & love imago', het wordt een zeemzoet leven zonder fundering, omdat je niet wenst te kijken naar dat wat werkelijk licht vraag in je leven. Na het diepgaande zwarte werk gaan we naar het witte werk, door vooruit te kijken en te plannen, richten op jouw toekomstvisie, jouw levensmissie, wat jou gelukkig maakt, we werken hier met zachtheid en liefde als richting,  eenheid in jou. Met eenheid en meesterschap komen we bij het rode werk. Hier wordt je meester over jouw bewustzijn, het zwarte werk is geïntegreerd in jouw bewustzijn en zal jou niet meer onbewust strikken, het witte werk geeft duidelijk een nieuwe richting aan waarin je wenst te bewegen, en als 'rode magiër' ben je nu actief, creatief en bewust een deelnemer en speler van dit magnifieke spel op aarde.  Jij kiest, jij speelt, jij creëert in volle bewustzijn jouw eigen prachtige schilderij tijdens jouw verblijft hier op aarde.

 

Van harte welkom bij 'The White Arrow"

 

Juanita & Marijn

Life Coaching

Life Coaching