Join us on

Upcomming

Events

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3

Djembé workshops

djembé-workshop_klein

a few times a month, course of Alchemistic drumming and African percussion.

More info

Clipboard01

Icaro workshop

Twice a month,  the ancient way of shamanic Amazon singing in the style of Mestizo shamanism from Peru More info

de stemgenzer

Voice-Healer

Every month Finding your inner voice, during this deep singing workshop

More info

Opening of the Heart

Every month Ceremonie with the Amazon plant energies.  

More info.

TAKI

Every month soundhealing concerts in the spirit of the amazon Maestros

Subscribe to our newsletter cacao_klein taki klein seasons shift_klein

Cacao ceremonies

Every month there are more than 4 Cacao ceremonies.  Check out our new website

Season's Shift

Our year training  in personal development, to become a life-wizzard.

150485982716773

To see all our events,

click

icaro zeer klein en smal sensitve horses_small

Horse circles

Every month a few horse circles.  There are mixed circles and circles only for women

Het kader, de zaakvoerders, het personeel…één familie met een gezamenlijk kind: jouw bedrijf

 

Hoe goed ken jij je collega?  Hoe goed ken jij je personeel?  Een verbinding op dieper niveau is in elke familie noodzakelijk om onderliggende spanningen snel de baas te kunnen.  Vele bedrijven investeren reeds in stress-release-programma’s.  Een zeer mooie evolutie…doch indien dit telkens weer blijft terug komen zit er iets fundamenteel fout in onze interne en externe communicatie.  

 

Via 'the white arrow' willen we jou laten kennismaken met enkele mooie manieren om diepgaand werk te verrichten binnen jouw bedrijf, en zo een hechte band te smeden waar iedereen beter van wordt.  Een bedrijf met blije en krachtige mensen die in openheid handelen  is een aanwinst voor onze economie.

Djembé

Playing percussion instruments is a great way to ground yourself, to reconnect with yourself and the earth.   It's all about playing together, tuning in on eachother, in no time there is a rhythm, witch we use as a base for other ways of working.  The choice depends on the goal of the session.  Different rhythms are played together, and by tuning in on eachother the balance sets in and you lift yourself a step higher in the musical experience.  

De zweethutten zijn voor mij de meest doeltreffende manier om een 'echte' en 'hechte' groep te vormen, om al het ego-voedende geklets weg te laten spoelen en al wat overblijft, zijn echte pure mensen.

 

Je leert mekaar kennen op een veel dieper niveau en dit zal de onderlinge relatie bevorderen.  Mensen die stralen doen anderen stralen...

Meer info vind je hier.

Formules

THE WHITE ARROW

Workshops

hands

Terug naar de natuur in jezelf.  Ontdek jouw kracht en je unieke kwaliteiten die jou als mens doen stralen.

IMG_0058

THE WHITE ARROW

Zweethutten

De zweethutceremonies zijn krachtige zuiveringsrituelen met een lange traditie, waarin we terugkeren naar de essentie en stille kern van ons wezen.  De zweethut brengt je op een zeer doelgerichte manier naar jouw werkpunten of valkuilen.  Het inzicht is er instant, je kan het meteen delen met de collega's en afgeven aan moeder aarde.  Er wordt ruimte gemaakt in jou om het nieuwe te ontvangen.  Vanuit het geborgen gevoel van samenzijn in de zweethut, krijgen we het gevoel dat alles mogelijk is en dat het nu eindelijk allemaal zal worden zoals we wensen.  Energie wordt vrijgemaakt, thema's worden aangeraakt, er zijn openingen gemaakt, nu kan je echt aan de slag.  

 

Het loslaten via ons lichaam, pelt als het ware de lagen in ons onderbewustzijn af en brengt jou dichter bij wie je werkelijk bent.  Er ontstaat een unieke openheid binnen de groep waar, in vertrouwen wordt gedeeld, verhalen verteld en liederen gezongen.  

Afbeelding3

This brings amazement and a lot of energy to the people, who now have become an actual  'group'.  

 

Being a group arises spontaneously by having fun and for once not always working in your cocoon.  West African percussion or playing the 'djembe' is very physical en makes stress and tensions just fall off.  You can be yourself to the fullest and as the speed is pushed on, the intensity is getting bigger.

 

Er zijn verschillende formules om deze percussiesessies te boeken:

-  Dagsessies (korte kennismakingsworkshop van max. 2u)

-  Weeksessies (lange termijnlessen, met vaste regelmaat; bvb wekelijks of maandelijks)

Extra

- Het gebruik van 10 djembés is in de prijs begrepen.  Indien de groep groter is, dienen er extra  djembés te worden gehuurd.

- Meer info vind je hier.

Intuïtief

THE WHITE ARROW

Dansen

Clipboard01

Wij zijn als mensen gemaakt om in beweging te zijn.  Je lijf mag niet te lang stilzitten of je roest helemaal vast, net als steeds terugkerende gedachtenpatronen ook je bewustzijn kunnen vernauwen.

Bij deze intuïtieve manier van dansen zijn er geen opgelegde technieken.

We maken gebruik van live instrumeten alsook electronische loops om de kracht van het dansen in jou los te wekken.  Wij bieden jou het vertrouwen als draagvlak aan en helpen jou stap voor stap je lichaam te ontdekken door aanraking en beweging.

 

Deze danssessies kunnen  in groep worden geboekt en duren maximum 2 uur.  Er wordt langzaam opgebouwd en het laatste half uur is er ook een degelijke cooldown voorzien onder begeleiding van hemelse klanken.  Deze danssessies zijn zeer goed aan te vullen met een soundhealing ligconcert (zie hieronder).

 

De live muziek staat onder leiding van Marijn De Wit.  Het dansen wordt deskundig opgebouwd en begeleid door Juanita Pyl.

juanitadans

Je spreekt het vuur in jou aan en laat dit diepe verlangen je lichaam helemaal overnemen.  Je lichaam kiest zelf wat te doen en hoe te bewegen.  Opnieuw contact maken met je lichaam, elk bot en spier voelen bewegen, rollen, springen, shaken, wild, ingetogen, … dansen doe je met heel je zijn en heel je lichaam, zonder dat het brein er ook maar voor één seconde tussenkomt om te bepalen of wat je doet wel ok is.  

Soundhealing

THE WHITE ARROW

Ligconcert

578062_3789869388430_807002855_n

Geen klassiek concert luisterend vanop je stoel.  Hier lig je op een futon op de grond en laat je jezelf zacht wegdrijven op de tonen van  wereldse instrumenten.  De klanken en gezangen brengen je in een lichte droomtoestand waarin het diepere werk met jezelf plaatsvindt.  

Deze soundhealing ligconcerten zijn ideaal te combineren met één van de andere workshops om zo het intense fysieke beleven van bvb een zweethut of een dansbeleving, af te sluiten met een diepgaand ontspannend klankenbad.

 

Meer informatie betreffende soundhealing vind je hier.

Sjamanistische

THE WHITE ARROW

Ceremonies

Soundhealing_6

We verbinden ons met de kracht van het vuur.  Rond een vuur ontstaan tal van verhalen, ieder neemt zijn/haar rol en plaats in rond het vuur.  Hier kunnen we een ceremonie brengen op maat naar de thema's die spelen binnen jouw bedrijf of tussen de collega's onderling.

 

Ook heel krachtig is het overnachten bij het vuur.  We gaan samen al pratend en zingend de nacht in en het vuur wordt aangehouden met een beurtrol.  Iedereen rekent op mekaar, ieder speelt zijn rol.  Onderliggende inzichten worden subtiel aangereikt doorheen deze avond, en de groep komt op een ongeziene manier dichter bij mekaar in vertrouwen.  Een vertrouwen dat je als een groot pluspunt meeneemt naar het dagelijkse leven op de werkvloer.

Wij zijn 70% water.  Water is onze sterkste geleider en transformator.  Deze ceremonies met het element water zijn daarom zeer geschikt om een sterke verandering te brengen in jouw overtuigingen.  Deze overtuigingen of patronen kunnen als een papperige lijm blijven kleven in jouw energielichaam en aldus ook in jouw fysieke lichaam.  

 

De wereld van de Amazone is het koninkrijk van het water.  In het ceremoniële gedeelte nemen we deel aan de spirituele en lichamelijke eenwording met de twee spirits van het waterelement.  Deze ceremonie wordt opgeluisterd met icaro's om de waterspirits te eren.  Wij verenigen ons lichaam met het element water.  Wij zijn met ons waterlichaam altijd energetisch gehuwd  geweest met de medicinale krachten van de rivieren, meren en zeeën, de regens en ook van de sneeuw.  Daarom is is dit een zeer sterk ritueel waarbij je jouw oerinstinkten terug aanspreekt en je jezelf weer herinnert wie je werkelijk bent.  De waterceremonie kan individueel of in groep worden gedaan.

Vuurceremonie

Waterceremonie

despacho

Despacho

Een despacho ceremonie is een prachtige en oude ceremonie die nog steeds in  de Andes gebruikt wordt en ook langzaam maar zeker steeds meer bekendheid krijgt hier in het westen.

In deze ceremonie creëren we een offerande van dankbaarheid aan Moeder Aarde en de berg spirits ( De apu’s ) de engelen en lichtwezens. Een despacho is een kleurrijke offerande, een driedimensionale mandala van elementen uit de natuur, zoals rozenblaadjes, bloemen,  katoen , rijst, suiker , snoepgoed, etc .  Alle aanwezigen plaatsen gebeden van dankbaarheid ,verzoeken of intenties in deze heilige bundel, naargelang de doelstelling van de ceremonie. Deze gebeden worden aan de Spirits verzonden op het moment dat de offerande wordt verbrand in een heilig vuur ,begraven wordt op een berg of heuvel , of aan een meer, rivier of zee wordt gegeven.

Een despacho ceremonie is een mooie gelegenheid om dankbaarheid te uiten voor alle overvloed die wij elke dag weer ontvangen van Moeder Aarde.  Op het moment dat de despacho geofferd wordt aan de aarde, aan het water of aan het vuur, kan de energie gaan transformeren.

Het despacho is een eenvoudige, maar heel krachtige vorm van healing en transformatie.  Het is een vorm van Ayni, heilige energie uitwisseling tussen jou en alle ( zichtbare en niet-zichtbare) relaties om je heen.

 

Er zijn verschillende soorten despacho’s die voor verschillende doeleinden gemaakt kunnen worden. De meest voorkomende offerande is de Ayni despacho. Ayni betekent “ wederkerigheid” . Het is een heilige uitwisseling van liefde.  Ayni is het uitgangspunt van elke ceremonie of van elk ritueel omdat je bezig bent met het uitwisselen van energie in het domein van de Geest. De bedoeling van een Ayni despacho ceremonie is de deelnemers in de juiste verhoudingen te laten komen met Moeder aarde en al haar relaties, met Vader Zon, Grootmoeder Maan en onze Sterrenbroeders en -zusters. We openen ons hart voor Ayni, voor onze verlichte Geest en staan toe dat dit proces zich de komende dagen ontvouwt.  Zoals eerder genoemd, kan een despacho voor verschillende gelegenheden gemaakt worden; bij geboorte, bij sterven en afscheid nemen, bij huwelijk, bij het ingaan van een nieuwe cyclus, zoals puberteit en de eerste menstruatie, , bij het volwassen worden, bij de menopauze , bij het afsluiten van een belangrijke periode, zoals wanneer je met pensioen gaat, bij verhuizing en het opnieuw wortelen , etc

Extra

THE WHITE ARROW

Informatie

koningsteen

Taal

Als locatie kunnen we jou het prachtige domein Koningsteen aanbieden waar wij jaren heb gewerkt en waar we nu nog onze workshops en persoonlijke sessies geven  Er is mogelijkheid tot overnachten (meer dan 40 slaapplaatsen).  Er is een heerlijke al dan niet vegetarische keuken en dit alles in een prachtige natuur waar je helemaal tot rust kan komen.  Voor de avonden is er een ‘open bar’ tot uw beschikking waar je met de collega’s kan nagenieten.  Meer informatie over het domein vind je hier.

 

Locaties

Alle workshops worden drietalig begeleid indien gewenst (Nederlands, Frans, Engels)

logoklein

Teambuilding

Vrijblijvende offerte Vrijblijvende offerte Vrijblijvende offerte Vrijblijvende offerte Vrijblijvende offerte