Join us on

Upcomming

Events

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3

Djembé workshops

djembé-workshop_klein

a few times a month, course of Alchemistic drumming and African percussion.

More info

Clipboard01

Icaro workshop

Twice a month,  the ancient way of shamanic Amazon singing in the style of Mestizo shamanism from Peru More info

de stemgenzer

Voice-Healer

Every month Finding your inner voice, during this deep singing workshop

More info

Opening of the Heart

Every month Ceremonie with the Amazon plant energies.  

More info.

TAKI

Every month soundhealing concerts in the spirit of the amazon Maestros

Subscribe to our newsletter cacao_klein taki klein seasons shift_klein

Cacao ceremonies

Every month there are more than 4 Cacao ceremonies.  Check out our new website

Season's Shift

Our year training  in personal development, to become a life-wizzard.

150485982716773

To see all our events,

click

icaro zeer klein en smal sensitve horses_small

Horse circles

Every month a few horse circles.  There are mixed circles and circles only for women

Er wordt ruimte gemaakt in jou om het nieuwe te ontvangen.  Vanuit het geborgen gevoel van samenzijn in de zweethut, krijgen we het gevoel dat alles mogelijk is en dat het nu eindelijk allemaal zal worden zoals we wensen.  Energie wordt vrijgemaakt, thema's worden aangeraakt, er zijn openingen gemaakt, nu kan je echt aan de slag.  Daarom werken we tijdens de hut ook veel met klank en spiritsongs uit het regenwoud.  De klanken brengen jou verder op je pad, dieper in je proces en openen beetje bij beetje meer en meer jouw hart, zodat je ware potentieel komt bloot te leggen.

 

Een gemengde zweethut doet ons voelen en kijken naar het goddelijke vrouwelijke en mannelijke in ieder van ons.  We voelen het diepe contact met de andere, we voelen en begrijpen mekaars verdriet en angst rond echt man en vrouw zijn.  Het diepe respect en mededogen voor mekaar, maakt van ons mannen en vrouwen een meer compleet wezen.  Klaar om mekaar in liefde te ontvangen en toe te laten, zonder oordeel wat toch enkel gebaseerd is op het gewicht uit het verleden.  Samensmelten in mekaars energie en zien dat er enkel 'dit' is.

IMG_0058

THE WHITE ARROW

Gemengde

Bij de white arrow is een zweethut niet zomaar een zweethut, het omvat veel meer dan dat, het is een totaalervaring met veel diepgang.  Geen enkele transformatie heeft ook maar enige waarde als je ze niet neerzet hier op aarde, in je lichaam, in de materie ook...de daadkracht!  We kunnen veel potentie voelen in het leven, die ons rijkhalzend doet uitkijken naar wat ooit komen kan... maar niemand kan de angst inschatten voor de groeipijnen tijdens dit proces.  Het voelen van de leegtes tijdens het loskomen van iets wat diep geworteld zit in jouw hele wezen.  Patronen die als blauwdrukken zijn vastgenaaid in elke cel van je lichaam... om deze los te krijgen gaat ieder van ons doorheen een intens proces.  Graag begeleiden we jou op deze weg doorheen de zweethut en de klankbelevingen.  De zweethut brengt je op een zeer doelgerichte manier naar jouw werkpunten of valkuilen.  Het inzicht is er instant, je kan het meteen delen en de ballast afgeven aan moeder aarde.  

Praktische info

Zweethut

zweethut en soundhealing foto

Data 2015 Koningsteen Kapelle od Bos:   

Gemengde hutten:   18 september, 17 oktober, 14 november, 11 december

 

Aanvang: 17u verzamelen we op Koningsteen (zaal avondruimte

 

Locatie: Koningsteen (Oxdonkstraat 168, Kapelle o/d Bos)

 

Logement: Je kan op domein Koningsteen ook een overnachting incl. ontbijt boeken.  Zo hoef je na deze intense gebeurtenis niet meer huiswaarts te rijden.  Meer info vind je hier. 

 

Extra: All in , wij voorzien in al jouw noden: handdoek, water, douches, verse soep & brood.

 

Betaling:   70€(zweethut zonder concert), 90€ (zweethut met concert)

zie betalingsvoorwaarden

Je kiest een plaatsje uit op een zachte futon in onze prachtige zaal.  De lichten worden gedimd, kaarsjes aangestoken en de klanken doen de rest…genieten maar.

Soundhealing is gebaseerd op het principe dat alle materie vibreert op een eigen specifieke frequentie. In het lichaam trilt elke cel, elk weefsel, elk orgaan op haar eigen vibratie. Krachtige geluidstrillingen van de menselijke stem evenals instrumenten kunnen onzuivere frequenties balanceren. Klanken hebben de kracht om door elke vorm van energiebarrière te breken, vandaar de kracht van ‘klank’ als genezing van zowel fysieke als emotionele blokkades. De klanken van de instrumenten en de stem gebruik ik als een voertuig om mijn intentie te verplaatsen en op jou over te brengen en om jouw intentie kracht bij te zetten; Frequentie + intentie= healing!  Tijdens het concert nemen we je mee op een reis in jezelf.

Aanvullende soundhealing (optioneel)

Verloop van de avond

De zweethut-ceremonie gaat door op domein ‘Koningsteen’ (www.koningsteen.be) of de Mièrelong.

Samenkomst in de avondruimte (Koningsteen)  tegen 17u,  (vrijblijvend welkom vanaf 12u om samen de opbouw van de hut en het maken van het vuur te beleven).

We nemen samen  alle ‘weetjes’ door betreffende de zweethut-ceremonie.   Er is tijd om iets te delen en vragen te stellen.  

Tegen 18h00 gaan we naar de zweethut waar de ceremonie wordt geopend, en iedereen energetisch wordt gereinigd (smudgen).  

Er wordt een tabac reinigingsritueel gehouden tijdens de verschillende rondes in de hut.

Het einde van de zweethut zal tussen 21h en 22h liggen.

Er is nu mogelijkheid tot het nemen van een douche en het nuttigen van lekkere verse soep met brood.

Vervolgens zetten we het laatste deel van de avond in met een Soundhealing ligconcert (dit is optioneel)

Tussen 23h en 24h ronden we deze magische avond af.

Wat mee te brengen

Iets om mee in de zweethut te gaan (handdoek, badpak /zwembroek, wikkeldoek, of niets…)

 

Schoeisel om naar de zweethut toe te gaan (de zweethutten staan achteraan op het Koningsteen domein, het korte wandelingetje door het gras kan afhankelijk van het seizoen modderig zijn).  Tevens een plastiek zak voor de spullen die je buiten aan de hut wil laten liggen.

 

Eventueel shampoo voor bij het douchen.

despacho

Hoe  je voor te bereiden

Gelieve de dag van de hut, licht voedsel te nuttigen.  Best na het middagmaal niet meer eten.

De hele dag voldoende water drinken

Voldoende uitgerust zijn

Breng een duidelijke intentie  mee naar de ceremonie.  Iets van en voor jezelf waar je graag aan wil werken, dit kan maar hoeft niet gedeeld te worden met de anderen.

Iets wat je graag wenst te offeren aan de kracht van het vuur (Tabak, een intentie op papier, …)

Kom met een open hart en geest .

concert5

Het doel van deze reis bepaal jij met je intentie. Gebruik makende  van Sjamanen-troms en aloude Icaro’s (Spiritsongs) dalen we af in de donkerste schachten van je unieke lichtwezen.  Vanuit deze zeer lichte trance word je gevoeliger voor klank en kan de genezing plaatsvinden.   Openstaan, ontspannen, loslaten, contact maken met je ware zelf, wegdromen en genieten, dit alles om de schoonheid van jezelf te ervaren.  Deze concerten zijn inbegrepen bij de zweethutten van 90€.

Vuurinitiatie

IMG_1118

Waterceremonie (smudge)

Het vuur heeft een bijzondere helende werking op ons lichaam en geest.  Enkele uren bij een groot vuur zitten kuist onze lever helemaal op, het geeft ook een sterke focus op jouw innerlijke kracht en brengt je in éénheid met jezelf.

 

Elke deelnemer aan de zweethut is vrij om reeds vanaf het begin van de dag mee de zweethut te komen opbouwen.  Om jou te bedanken voor jouw hulp, wijden we jou in, in de geheimen van het vuur.  Je leert de knepen van het vak om als vuurman/vrouw aan de slag te gaan en de begeleiding aan het vuur te verzorgen bij een zweethut of vuurceremonie; werken met de stenen en hun betekenis, praten met het vuur, werken met de energie van de deelnemers enz.

 

Je leert het element vuur te voelen in jou.

floatingflowers7

Voor het binnengaan van een zweethut worden de deelnemers telkens energetisch gereinigd (smudge), met bvb salie.  Tijdens het werk met de sjamanen in Peru heb ik gemerkt dat de meest afdoende manier om dit te doen, ging via een bloemenbad.  We verzamelen samen met de deelnemers, mooie bloemen op de plek waar we zijn en doen deze in een grote pot water.  Hier worden nog extra weldadige essences aan toegevoegd.  Met dit water wordt je voor het binnengaan van de hut afgespoeld.  Zodat eventuele ladingen die je meeneemt van je job, familie , het verkeer, de stress, reeds mogen afgeworpen worden voor het binnengaan van de hut.

Dit zal je een intens gevoel geven van 'hier en nu', en geven je kracht en moed om aan het werk in de hut te beginnen.

Tabacco Rustica ritueel

Tijdens de verschillende rondes in de zweethut wordt er gewerkt met de tabacco rustica als sterke purifiërende plantteacher.  In de loop van de dag wordt er van de pure tabacco bladeren een aftreksel gemaakt.  Deze planten hebben niets meer te zien met de tabac die je bij ons in het westen vind.  Het gaat om de pure bladeren, een zeer hoogwaardige kwaliteit medicijn.  Dit tabacwater wordt vervolgens in zeer kleine hoeveelheid binnengenomen langs de neus of keel.  De kracht van dit medicijn werkt instant met een zeer aardend en purifiërend effect.  Het opent je derder oog chakra als ook je corona, maar het brengt je tevens sterk op aarde in je lichaam.  Het zorgt voor helderheid en tevens voor bescherming .  Bescherming tegen andere invasieve energieën.  In het nemen van de tabac ben je geheel vrij.  

Clipboard01 Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small

Data 2015 de Mièrelong, Ternat

Gemengde hutten:   3 oktober (plantceremonie), 4 oktober (zweethut), 30 oktober (plantceremonie) en 1 november (zweethut)

 

Aanvang: 12u

 

Locatie: de Mièrelong, Baron Liebaertstraat 6, B-1740 Ternat

 

Extra: All in , wij voorzien in al jouw noden: handdoek, water, douches, verse soep & brood.

 

Betaling:   70€(zweethut zonder concert), 90€ (zweethut met concert)

zie betalingsvoorwaarden