Join us on

Upcomming

Events

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3

Djembé workshops

djembé-workshop_klein

a few times a month, course of Alchemistic drumming and African percussion.

More info

Clipboard01

Icaro workshop

Twice a month,  the ancient way of shamanic Amazon singing in the style of Mestizo shamanism from Peru More info

de stemgenzer

Voice-Healer

Every month Finding your inner voice, during this deep singing workshop

More info

Opening of the Heart

Every month Ceremonie with the Amazon plant energies.  

More info.

TAKI

Every month soundhealing concerts in the spirit of the amazon Maestros

Subscribe to our newsletter cacao_klein taki klein seasons shift_klein

Cacao ceremonies

Every month there are more than 4 Cacao ceremonies.  Check out our new website

Season's Shift

Our year training  in personal development, to become a life-wizzard.

150485982716773

To see all our events,

click

icaro zeer klein en smal sensitve horses_small

Horse circles

Every month a few horse circles.  There are mixed circles and circles only for women

bootje1

Life Coaching

THE WHITE ARROW

Breng je doelen helder in kaart

Leer klaar kijken naar de realiteiten die zich aan jouw presenteren

Breng daadkracht in je leven

 

Zoveel impressies in ons leven waar we dienen rekening mee te houden.  Zoveel normen en waarden, zoveel conditioneringen.  We verliezen onszelf graag in allerlei verstrooiing, waar de spirituele zoektoch er één van is.  Valkuilen om te blijven hangen in oude patronen, gevangen emmotionele energie enz.

 

Samen met jou bekijken we jouw levenswandel en trachten we jouw zielentaak helder te krijgen.  Jouw zielentaak is eigenlijk niet meer dan datgene naar boven brengen wat jou diep geluk verschaft hier en nu in jouw leven.

bootje2

Communiceren met je ziel en naar boven brengen waar jouw vreugde ligt is een taak van het hart.  We laten in deze gesprekken het mentale geratel stilaan overgaan naar de taal van het hart.  Jouw hart spreekt jouw vreugde uit, het toont wat werkt voor jou.  Dat wat je hart toont behoeft geen verwachtingen en toont je wie je bent.  De uitkomst is de som van alle delen van je leven.  Iedereen is anders in zijn levensvorming dus jouw persoonlijke geluk legt de nadrukt op JOUW persoonlijke geluk, niet op het idee dat jouw geconditioneerde ikje heeft gemaakt van geluk.  Geluk kan zijn: zorgen voor mensen, een bar opendoen in een warm land, een succesvolle zaak runnen, hard werken in de natuur, muziek maken en zingen, een gezin stichten met vele kindjes enz.  Het is jouw geluk waar we naar zoeken.

 

Deze life coaching sessies duren minimum één uur en kunnen uitlopen tot max 3 uur.  De sessies kunnen ook aagevuld worden met behandelingen zoals een relaxerende klankbeleving of werken met healingstechnieken.  Dit laten we ontstaan in het moment.

 

Deze life coaching sessies duren minimum één uur en kunnen uitlopen tot max 3 uur.  De sessies kunnen ook aagevuld worden met behandelingen zoals een relaxerende klankbeleving of werken met healingstechnieken.  Dit laten we ontstaan in het moment.

 

Duo-sesseies

Hier geldt dezelfde info als hierboven, maar werken we met meerdere personen en draat het rond de relatie tussen beiden.  Datgene wat jullie bind, maar ook datgene wat jullie verblind.  We openen ook het pad naar de ontdekking van jullie individuele geluk om zo van mekaar te leren en mekaars pad te kennen.  

 

Van hieruit wordt communicatie makkelijker en kan je mekaar echt leren voelen en kennen, zonder angst, jaloezie en bezitsdrang.  Openheid en vertrouwen, connectie maken met mekaars zielentaak en voelen waar de gelijkenissen al dan niet zitten.  Met deze informatie kan je aan de slag om de band tussen jullie naar een hoger niveau te brengen.  Dit kan een diepe ultieme liefdesrelatie worden of een liefdevol loslaten...

 

Deze sessies zijn gericht op twee mensen.  Dit kan jij met je partner zijn, maar ook vriend, familie, zoon, dochter, collega enz

 

De sessies duren min één uur en max 3 uur.