Join us on

Upcomming

Events

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3

Djembé workshops

djembé-workshop_klein

a few times a month, course of Alchemistic drumming and African percussion.

More info

Clipboard01

Icaro workshop

Twice a month,  the ancient way of shamanic Amazon singing in the style of Mestizo shamanism from Peru More info

de stemgenzer

Voice-Healer

Every month Finding your inner voice, during this deep singing workshop

More info

Opening of the Heart

Every month Ceremonie with the Amazon plant energies.  

More info.

TAKI

Every month soundhealing concerts in the spirit of the amazon Maestros

Subscribe to our newsletter cacao_klein taki klein seasons shift_klein

Cacao ceremonies

Every month there are more than 4 Cacao ceremonies.  Check out our new website

Season's Shift

Our year training  in personal development, to become a life-wizzard.

150485982716773

To see all our events,

click

icaro zeer klein en smal sensitve horses_small

Horse circles

Every month a few horse circles.  There are mixed circles and circles only for women

Despacho

THE WHITE ARROW

Een despacho ceremonie is een prachtige en oude ceremonie die nog steeds in  de Andes gebruikt wordt en ook langzaam maar zeker steeds meer bekendheid krijgt hier in het westen.

In deze ceremonie creëren we een offerande van dankbaarheid aan Moeder Aarde en de berg spirits ( De apu’s ) de engelen en lichtwezens. Een despacho is een kleurrijke offerande, een driedimensionale mandala van elementen uit de natuur, zoals rozenblaadjes, bloemen,  katoen , rijst, suiker , snoepgoed, etc .  Alle aanwezigen plaatsen gebeden van dankbaarheid ,verzoeken of intenties in deze heilige bundel, naargelang de doelstelling van de ceremonie. Deze gebeden worden aan de Spirits verzonden op het moment dat de offerande wordt verbrand in een heilig vuur ,begraven wordt op een berg of heuvel , of aan een meer, rivier of zee wordt gegeven.

despacho

Een despacho ceremonie is een mooie gelegenheid om dankbaarheid te uiten voor alle overvloed die wij elke dag weer ontvangen van Moeder Aarde.  Op het moment dat de despacho geofferd wordt aan de aarde, aan het water of aan het vuur, kan de energie gaan transformeren. Het despacho is een eenvoudige, maar heel krachtige vorm van healing en transformatie.  Het is een vorm van Ayni, heilige energie uitwisseling tussen jou en alle ( zichtbare en niet-zichtbare) relaties om je heen.

 

Er zijn verschillende soorten despacho’s die voor verschillende doeleinden gemaakt kunnen worden. De meest voorkomende offerande is de Ayni despacho. Ayni betekent “ wederkerigheid” . Het is een heilige uitwisseling van liefde.  Ayni is het uitgangspunt van elke ceremonie of van elk ritueel omdat je bezig bent met het uitwisselen van energie in het domein van de Geest. De bedoeling van een Ayni despacho ceremonie is de deelnemers in de juiste verhoudingen te laten komen met Moeder aarde en al haar relaties, met Vader Zon, Grootmoeder Maan en onze Sterrenbroeders en -zusters. We openen ons hart voor Ayni, voor onze verlichte Geest en staan toe dat dit proces zich de komende dagen ontvouwt.  Zoals eerder genoemd, kan een despacho voor verschillende gelegenheden gemaakt worden; bij geboorte, bij sterven en afscheid nemen, bij huwelijk, bij het ingaan van een nieuwe cyclus, zoals puberteit en de eerste menstruatie, , bij het volwassen worden, bij de menopauze , bij het afsluiten van een belangrijke periode, zoals wanneer je met pensioen gaat, bij verhuizing en het opnieuw wortelen , etc

 

Ik leerde het maken van despachos bij de Inca-ouderen in de Andes.

 

L1060167